IZMJERA K.O. MRZOVIĆ

IZMJERA ZA DIO K.O. MRZOVIĆ

Geodetski zavod Rijeka d.o.o. angažiran je u svrhu izrade katastra nekretnina na području Općine Semeljci za dio katastarske općine Mrzović.

Temeljem Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina (NN 112/2018) u tijeku je predočavanje podataka prikupljenih katastarskom izmjerom za dio katastarske općine Mrzović na području općine Semeljci za nekretnine koje se nalaze u zahvatu katastarske izmjere k.o. Mrzović - 2. 3. 4. i 5. grupa čestica.

Javni poziv

Dodatne se informacije mogu dobiti u terenskom uredu izvođača radova (DVD Mrzović, Vrbička 18, Mrzović) ili na telefon 099/3794-186. Terenski ured otvoren je za rad sa strankama u vremenu od 08:30 do 17:45 sati onim danima koji su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Sve dodatne informacije o provođenju katastarske izmjere i stručni nadzor mogu se dobiti u prostorijama Područnog ureda za katastar Osijek, Odjela za katastar nekretnina Đakovo, Vijenac kardinala Alozija Stepinca 10, Đakovo, ili upitom na mail adresu: goran.sokolovic@dgu.hr, te na telefon (031) 813 466.

Voditelj terenskog ureda: Alen Brnić, geom.
Mobitel: 099/3794-186

 

Prilozi:

Napomena: Ako do sada niste ispunili i predali “Upitnik za vlasnike nekretnina”, molimo da to učinite što prije. Obrazac možete preuzeti (downloadati) na ovoj stranici ili podići u našem Uredu. Ispunjeni obrazac molimo dostavite u Ured, poštom ili osobno.


Ostali proizvodi i usluge